Pop Cakes

Pop Cakes

  • De heerlijke cake-lolly’s op een stokje
  • Een feest om te maken en versieren
  • Handig en hapklaar om te eten

De pop cakes zijn leuk omdat je ze zelf kan versieren en lékker omdat ze altijd luchtig en perfect rond de oven uit komen.
Steek een stokje in de cake-bolletjes, dip ze in chocolade of glazuur en maak ze helemaal je eigen met versieringen en fantasierijke sprinkels!
In de pop cakes bakplaat bak je 18 pop cakes tegelijk. Omdat de bakplaat helemaal anti-aanbak is komt elk bolletje makkelijk de plaat uit zonder stuk te gaan.
Bij de pop cakes set krijg je bovendien een spuitfles om precieze glazuurtekeningetjes mee te maken. En natuurlijk een hele hoop herbruikbare stokjes om in de pop cakes te steken!
De pop cakes bakplaat kan je vullen met elk soort beslag. Dat is niet alleen makkelijk, je ontdekt er nieuwe smaken pop cakes door elke keer dat je ze bakt. Zo blijven ze je verrassen!
De pop cakes zijn hélémaal perfect voor een kinderfeestje.
Wat is er nou leuker dan je eigen gebakje versieren met dips, sprinkels, hagelslag, chocola en glazuur? Dat prachtige gebakje eten van een superleuk stokje  natuurlijk! En, leuk voor de ouders, de hapklare cakejes kruimelen niet. Dus geen bordjes voor in de afwas!
Je volwassen vrienden trakteren op pop cakes mag ook natuurlijk. Serveer de cakejes bijvoorbeeld in een glas waar iedereen zijn favoriete kleur pop cake uit kan pakken. Hartstikke handig!
Maar laat de gebakjes zelf je liever overtuigen. Eén hap van je zelfgemaakte pop cake op een stokje en je haalt het niet meer in je hoofd om cake ooit nog als plak te serveren!

Waar koop ik de Pop Cakes set?

De superleuke pop cakes set met bakplaat, spuitfles, herbruikbare stokjes en een handig ideeënboek koop je op bekendvanpc.nl (nu met korting)!

 

 

 

 

 

Share