Mini wasmachine

Wat is een mini wasmachine?

Een mini wasmachine is eigenlijk hetzelfde als een gewone wasmachine, alleen dan kleiner zodat u hem niet in de weg heeft staan.

De mini wasmachine is een fantastisch product die iedere was schoon krijgt. Qua kwaliteit doet hij niet onder voor een gewone grote wasmachine.

Resultaten uit een door ons uitgevoerd onderzoek met betrekking tot de mini wasmachine heeft laten zien dat de miniwasmachine als prettig, handig in gebruik en effectief wordt gezien. Maar liefst 89% kan niet meer zonder sinds hij/zij deze miniwasmachine mee heeft gehad op reis.

Wie kiezen er voor een mini wasmachine?

Mensen die gaan kamperen, studenten die geen wasmachine hebben in hun studentenhuis, mensen die veel rondreizen, mensen met een groot gezin, mensen die op vakantie gaan.

Wat kost de mini wasmachine?

De mini wasmachine kost op http://bekendvanpc.nl/aanbieding-1/mini-wasmachine.html momenteel maar 99,95. Dit is een koopje voor zo’n fantastisch product!

Hoeveel was kun ik wassen met de mini wasmachine?

Zoveel u wilt, u kunt echter 2,5 kg per keer wassen.

Sita Broesdijk uit Groningen zegt het volgende over de mini wasmachine:

“Wanneer ik op vakantie ga irriteer ik mij met name aan de zwemkleding en handdoeken die zich opstapelen. Door de mini wasmachine te gebruiken is alles weer schoon en kan ik uitgebreid genieten van mijn vakantie! Een bijkomend voordeel is dat zodra ik thuis ben ik ook nog even kan genieten en niet meteen de hele dag hoef te wassen. Ik raad iedereen dit product aan, ik heb hem twee jaar geleden gekocht en hij is nog steeds zo goed als nieuw.”

Share